PlayMais miniaskartelumaissit 900 kpl

7,90 

Varastossa

Tuotetunnus: 21197017 Osasto:

Laatikollinen luovuutta! PlayMais Miniaskartelumaissit 900 kpl on askartelusetti lapsille. PlayMais-askartelu on helppoa ja hauskaa! Vain mielikuvitus on rajana.

PlayMais Miniaskartelumaissit 900 kpl on hauska askartelusetti lapsille luoviin askarteluhetkiin. Tämän miniaskartelumaissisetin materiaaleista voi luoda erilaisia taideteoksia helposti! Puuhahetki sujuu itsenäisesti tai yhdessä vanhemman kanssa.Tässä askartelussa et tarvitse liimaa tai saksia. Askartelumaissit soveltuvat monenlaiseen askarteluun. Voit kiinnittää miniaskartelumaisseja paperiin tai kartonkiin luodaksesi kolmiulotteisia mosaiikkimaisia kuvia. Kostuttamalla maissit kiinnittyvät myös toisiinsa ja maisseista voi luoda toinen toistaan upeampia hahmoja ja kokonaisia maailmoita!

Turvallista, luovaa ja luonnollista leikkiä lapsellesi!
Luonnonmukaiset PlayMais Askartelumaissit ovat turvallinen ja kestävä valinta lapselle. Maissit värjätään elintarvikeväreillä eikä niihin lisätä mitään keinotekoisia aineita. Ekologiset PlayMais Askartelumaissit ovat 100 %:sesti biohajoavia. Koko tuotantoketju maissien viljelystä tuotteen viimeistelyyn tapahtuu Saksassa. Tuotannossa on kiinnitetty erityistä huomiota kestävään kehitykseen ja sosiaaliseen vastuuseen. PlayMais Askartelumaissit on palkittu useilla arvostetuilla palkinnoilla mm. niiden monipuolisten pedagogisten ominaisuuksien sekä luonnonmukaisuuden takia.

Sisältö: noin 900 kpl erivärisiä PlayMais askartelumaisseja, kostutustyyny (huopakangasta) ja ohjeet
Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille