Naisten sadetakki keltainen

Naisten sadetakki keltainen

39,90 

Tuotetunnus (SKU): 20726832 ROOT Osasto:

KELTAINEN SADETAKKI

Tämän naisten pitkän sadetakin materiaali on letkeää, taipuisaa ja joustavaa materiaalia. Tuotteessa on vedenpitävät, hitsatut saumat, jonka ansiosta sadetakki pitää vettä erinomaisesti (vesipilari 5000). Voit kerrospukeutumista hyödyntämällä käyttää tätä tuotetta huoletta myös kylmällä kelillä, sillä materiaali ei kovetu kylmässä. Tämä naisten sadetakki on käytössä kevyt, väljä ja vuoriton, se sopii hienosti myös ympärivuotiseen käyttöön. Käytännöllisesti muotoiltu huppu antaa suojaa myös kuurosateella.

YKSINKERTAINEN JA ISTUVA NAISTEN SADETAKKI

Tämä sadetakki suojaa sateelta hienosti. Takin muotoilu ohjaa sadevalumaa hupussa, että saat paremman suojan. Istuvuus ja tuotteen käyttömukavuus on pohjoismaista designia. Tuotteet kestävät hyvin niin aikaa kuin kulutustakin. Tämä sadetakki sopii hyvin niin puistokäyttöön kuin työmatkallekin.

  • miellyttävä, pehmeä materiaali
  • vedenpitävät, hitsatut saumat
  • nappikiinnitys edessä
  • mukava istuvuus, yksinkertainen design
  • kauniisti muotoiltu huppu, jossa nyörikiristys
  • hupun pieni lippa vie sadevaluman pois kasvoilta
  • edessä suuret pystytaskut
  • PVC-vapaa
  • vesipilari 5000

Materiaali: 45% polyesteri, 55% PU

Selän pituus M-koossa: 98cm

Mascara
Mascara-tuotemerkin design, istuvuus ja laatu on kotoisin pohjoismaista. Mascara-tuotteet tuotetaan korkeilla laatustandardeilla eikä Mascaran sadeasuissa käytetä haitallisia PVC-yhdisteitä.

NAISTEN SADETAKIN HOITO-OHJEET
Tämä sadetakki on erittäin helppohoitoinen. Teknisillä ominaisuuksilla tuotteista on saatu tarkoituksenmukaisesti hyvin suojaavia. Jotta ominaisuudet säilyisivät pitkään, kannattaa tuotteita huoltaessa noudattaa annettuja hoito-ohjeita. Likaantuneen tuotteen ensihuolloksi riittää usein pelkkä pyyhkiminen tai kevyt suihkutus. Näin säästät pesuainetta ja ympäristöä.

HOIDA SADETAKKIA OIKEIN
Jotta sadetakkisi varmasti säilyisi pitkään hyvänä ja säänkestävänä, seuraa tuotetta pestessäsi ja kuivatessasi tuotteen hoito-ohjeita. Hoito-ohje löytyy tuotteen sisäsaumasta. Suosittelemme hellävaraista konepesua 30:ssä C-asteessa valkaisuaineettomalla pesuaineella. Huuhteluainetta ei tarvita. Koneellinen kaappi- ja rumpukuivauksen sijasta suositamme kuivatusta huoneen lämmössä.

Huom! Kuivatus kuumalla patterilla tai kuivausrummussa ei sovi tälle tuotteille.

Koko

XS, S, M, L, XL