HIJO lasten kurahousut, pinkki

HIJO lasten kurahousut, pinkki

13,90 

Nämä pienten lasten kurahousut sopivat niin metsäretkelle kuin pihan parhaalle kurakuopallekin. Kurahousuissa on valoa heijastavia yksityiskohtia. Tuotteet kestävät hyvin niin aikaa kuin kulutustakin. Vuorittomana lasten sadehousut sopivat hienosti myös ympärivuotiseen käyttöön. Voit kerrospukeutumista hyödyntämällä käyttää näitä huoletta myös kylmällä säällä, sillä materiaali ei kovetu kylmässä.

 

 

Tuotetunnus (SKU): 20726924 ROOT Osasto:

Nämä pienten lasten sadehousut ovat malliltaan mukavan pelkistetyt ja kevyet käytössä. Tässäkin lasten sadehousuissa on vedenpitävät, hitsatut saumat, jonka ansiosta kurahousut pitää vettä erinomaisesti (vesipilari 5000). Turvallisuus on huomioitu mallin suunnittelussa ja tuotteesta puuttuu kaikki turhat nyörit. Hyvänkokoiseen nimilappuun on helppo kirjata sankarin nimi. Materiaali: 45% polyesteri, 55% PU.

HC®-tuotemerkki on suomalainen. Tuotteet suunnitellaan alusta loppuun Suomessa, testaus ja laatukontrolli on korkeaa tasoa. Sadeasuissa ei käytetä haitallisia PVC-yhdisteitä.

LASTEN SADEHOUSUJEN HOITO-OHJEET
Nämä lasten sadehousut ovat erittäin helppohoitoiset ja teknisillä ominaisuuksilla tuotteista on saatu hyvin suojaavia. Jotta ominaisuudet säilyisivät pitkään, kannattaa tuotteita huoltaessa noudattaa annettuja hoito-ohjeita. Likaantuneen tuotteen ensihuolloksi riittää usein pelkkä pyyhkiminen tai kevyt suihkutus. Näin säästät pesuainetta ja ympäristöä.

HOIDA KURAHOUSUJA OIKEIN
Jotta kurahousut varmasti säilyisivät pitkään hyvänä ja säänkestävänä, seuraa tuotetta pestessäsi ja kuivatessasi tuotteen hoito-ohjeita. Hoito-ohje löytyy tuotteen sisäsaumasta. Suosittelemme hellävaraista konepesua 30:ssä C-asteessa valkaisuaineettomalla pesuaineella. Huuhteluainetta ei tarvita. Koneellinen kaappi- ja rumpukuivauksen sijasta suositamme kuivatusta huoneen lämmössä.

– kiva istuvuus
– kunnon säätövara olkaimissa
– kiristysnepparit sivuissa
– pehmeä ja vähän joustava materiaali
– vedenpitävät saumat (hitsattu)
– kuminauhakiristys lahkeissa
– jalkalenkeissä säätövaraa
– heijastavia yksityiskohtia
– suuri nimilappu selkäpuolella
– PVC-vapaa
– vesipilari 5000

Huom! Kuivatus kuumalla patterilla tai kuivausrummussa ei sovi tälle tuotteille.

Koko

104, 110, 116, 122, 128