Olet täällä: Toimitusehdot

Etola -verkkokaupan toimitusehdot

Rekisteriseloste

Tietosuojalausunto

Toimitusehdot voimassa 4.5.2012 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Etola Shops Oy, y-tunnus 2732289-4

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille. Verkkokaupassa ilmoittamamme tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajasuojalainsäädäntöä.

Toimitamme tuotteita Suomeen (poislukien Ahvenanmaa).

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin kautta verkkokaupastamme osoitteesta www.etola.net.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteistietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet tilaamasi tuotteet ja laskun loppusumman.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Käytössä on seuraavien pankkien verkkomaksut:

-Nordea

-Osuuspankki

-Danske Bank

-Säästöpankki

-Ålandsbanken

-Handelsbanken

-Aktia

-S-Pankki

-Oma Säästöpankki

-POP Pankki

Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Etola Shops Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail.

Paytrail toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrailin välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail on myös maksun saaja.

Paytrail, y-tunnus: 2122839-7

Ohjelmakaari 10

40500 JYVÄSKYLÄ

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika

Pyrimme käsittelemään tilauksen jo samana päivänä, mikäli tilaus saapuu arkipäivänä ennen klo. 14:00 (perjantaina ennen klo. 11:00). Lähetämme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Tilaus pyritään toimittamaan 1-14 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanotosta.

Jos tuote noudetaan Etola myymälästä, asiakkaalle ilmoitetaan tekstiviestitse milloin tuote on myymälästä noudettavissa. Tuote on noudettavissa myymälästä yleensä 1-14 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Noutotilauksia säilytetään kahden viikon ajan myymälässämme.

Toimitustapa ja toimituskulut

Verkkokaupassamme on käytössä neljä erilaista toimitustapaa:

1. Kirjelähetys- Lähetys toimitetaan suoraan postiluukkuusi, jos kyseessä on alle 500g painava ja enintään 3cm paksu paketti.

2. Postipaketti- Toimitetaan normaalisti lähimpään postiin, josta voit noutaa sen vastaanotettuasi saapumisilmoituksen. Henkilöllisyys on todistettava tilausta noudettaessa.

3. Nouto myymälästä- Voit noutaa tilauksesi 15:sta Etola-myymälästä vastaanotettuasi saapumisilmoituksen tuotteesta. Toimitusaika myymälöihin on yleensä 1-14 arkipäivää. Henkilöllisyys on todistettava pakettia noudettaessa. Nouto on maksuton.

4. Kotiinkuljetus- Kotiinkuljetettavat tuotteet on merkitty tuotteen tietoihin.

Ostoskori huomioi toimituskulut automaattisesti tilausta tehtäessä.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Määrämittaan leikatuilla tai muuten räätälöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Pyydä postista kuitti palauttamastasi tuotteesta. Kuitti on tosite tuotteen palauttamisesta, joten säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Voit palauttaa tuotteen myös Etola-myymälöihin Suomessa.

Kotoa noudettavat tuotteet eivät kuulu maksuttoman palautuksen piiriin.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

• asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

• pankkitilinumerosi

• kopio tilausvahvistuksesta

Merkitse palautuspakkaukseen selkeästi myös Itellan logistiikkatunnus 634324.

Palautusosoite:

Etola Shops Oy

Etola Verkkokauppa Consumer

Lampputie 2

00740 Helsinki

Emme vastaanota palautuksia, jotka on lähetetty yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana, tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi Etolan palaute-lomakkeella.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai kuljetusvaurioista on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Toimitamme virheettömän tuotteen tilalle, kun viallinen tuote on palautettu meille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Hinnoittelu

Verkkokauppahinnoissa ja myymälässä olevissa hinnoissa saattaa esiintyä eroavaisuuksia.

Etola-verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Mikäli jotakin tilaamaasi tuotetta ei ole saatavilla, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen. Verkkokaupassa näkyvät hinnat koskevat ainoastaan verkkokauppaa, myymälöiden hinnat vaihtelevat.

Etola Shops Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.