Velfont Respira

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Respira on ylellisen pehmeä puuvillakana ja täydellinen patjansuojus samassa tuotteessa

Respiran päällisosa on 100% orgaanista puuvillaa. Tausta on polyuretaania, joka uuden, kolmannen sukupolven tekniikan ansiosta on neljä kertaa hengittävämpi kuin muut nesteenpitävät lakanat tai patjansuojat. Respira lakanan päällä nukutaan suoraan: ei tarvita enää tavallista lakanaa lisäksi. Se on nesteenpitävä, hengittävä ja siten estää kaikki nesteet, tahrat ja pölypunkit pääsemästä patjaan. Kehostamme haihtuu vuorokaudessa toista litraa kosteutta ja yön aikana patjaan pääsee lisäksi kehostamme ihosoluja, ihorasvaa, hikeä ja hajuja, puhumattakaan mahdollisista muista isommista “vahingoista”. Kaiken tämän Respira estää tehokkaasti ja huomaamattomasti.

Respira-lakanoilla on Ökotex 100 -hyväksyntä ja ne soveltuvat erinomaisesti allergisillekin henkilöille.

Lakana sopii 5-25 cm patjoille. Respira lakanat ovat muotoon ommeltu ja niiden on tarkoitus olla napakasti patjan tai petauspatjan päällä.

Hoito-ohje:

Lakana on helppo pestä, eikä sitä silitetä. Vesipesu koneessa 60 asteessa, rumpukuivaus sallittu matalassa lämmössä. Mitoituksessa on huomioitu pesukutistuma.
Pesussa on huomioitava, että samaan aikaan koneessa ei ole mitään teräviä esineitä, kuten vetoketjuja tms. jotka voivat vaurioittaa polyuretaanista taustaa.
Respiraa ei tarvitse pestä ennen käyttöönottoa.

Koko

80x200cm, 90x200cm, 120x200cm, 160x200cm, 180x200cm, 55x65cm