PlayMais askartelumaissit 350 kpl

11,90 

Varastossa

Tuotetunnus: 21197015 Osasto:

PlayMais Askartelumaissit 350 kpl monipuoliseen askarteluun. Leikkaa, muotoile, kostuta ja kiinnitä. Askartelumaisseilla luot mitä vain!

Luoviin leikkeihin luonnonmukaisesti! PlayMais Askartelumaissit 350 kpl on monipuolinen askartelusetti lapsille luoviin askarteluhetkiin. Askartelumaissit soveltuvat monenlaiseen askarteluun. Kostuta ja kiinnitä maisseja paperiin tai kartonkiin ja luo kolmiulotteisia muotoja ja kuvia. Samaan tapaan maissit kiinnittyvät myös toisiinsa ja maisseista voi luoda toinen toistaan upeampia hahmoja ja kokonaisia maailmoita! Rakenna merirosvolaiva, viidakko eläimineen tai prinsessa ja ratsu! Vain mielikuvitus on rajana. Maisseja on helppo leikata veitsellä ja muotoilla käsin puristamalla. Näin maisseista voi tehdä hyvinkin yksityiskohtaisia luomuksia. PlayMais-askartelu on helppoa ja hauskaa!

Turvallista, luovaa ja luonnollista leikkiä lapsellesi!
Luonnonmukaiset PlayMais Askartelumaissit ovat turvallinen ja kestävä valinta lapselle. Maissit värjätään elintarvikeväreillä eikä niihin lisätä mitään keinotekoisia aineita. Ekologiset PlayMais Askartelumaissit ovat 100 %:sesti biohajoavia.

Sisältö: 350 kpl erivärisiä PlayMais askartelumaisseja sekä kostutustyyny (huopakangasta)
Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille