PlayMais askartelumaissilaatikko

PlayMais askartelumaissilaatikko

Alkuperäinen hinta oli: 19,90 €.Nykyinen hinta on: 14,90 €.

Verkkokauppa: Loppu

Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.

Espoo: Tapiola: Saatavissa

Helsinki: Hakaniemi: Loppu

Helsinki: Herttoniemi: Vähissä

Helsinki: Iso-Roobertinkatu: Loppu

Helsinki: Munkkiniemi: Loppu

Helsinki: Suutarila: Loppu

Jyväskyla: Loppu

Kouvola: Saatavissa

Lahti: Loppu

Lappeenranta: Loppu

Pori: Loppu

Porvoo: Loppu

Turku: Loppu

Tuotetunnus (SKU): 21197016 Osasto:

Tervetuloa teekutsuille! PlayMais Askartelumaissilaatikko, Cupcake monipuoliseen askarteluun. Leikkaa, muotoile, kostuta ja kiinnitä. Luo itse oma teeastiastosi ja ihanat kuppikakut.

Luoviin leikkeihin luonnonmukaisesti! PlayMais Askartelumaissilaatikko, Cubcake on monipuolinen askartelusetti lapsille luoviin askarteluhetkiin. Tämä upea “Collector Case” pitää sisällään kaiken tarpeellisen teekutsujen järjestämiseen. Tee itse teeastiasto: teekannu, kupit, kerrostarjotin sekä herkullisen näköiset kuppikakut ja leivonnaiset. Pakkauksen ohjeiden mukaan voit luoda kokonaisen teeastiaston tarjoiluineen! Lasten on helppo seurata yksinkertaisia ohjeita itsenäisesti. Haastavammat rakennelmat on merkitty “Vanhemman kanssa” -symbolilla. Nämä askartelut tehdään vanhemman avustuksella yhteisestä askartelutuokiosta nauttien! Maisseja on helppo leikata veitsellä ja muotoilla käsin puristamalla. Näin maisseista voi tehdä hyvinkin yksityiskohtaisia luomuksia. PlayMais-askartelu on helppoa ja hauskaa!
Askartelumaissit soveltuvat monenlaiseen askarteluun ja voit luoda maisseista melkein mitä vain! Vain mielikuvitus on rajana. Kostuta ja kiinnitä maisseja paperiin tai kartonkiin ja luo kolmiulotteisia muotoja ja kuvia. Samaan tapaan maissit kiinnittyvät myös toisiinsa ja voit rakentaa lähes mitä vain.

Turvallista, luovaa ja luonnollista leikkiä lapsellesi!
Luonnonmukaiset PlayMais Askartelumaissit ovat turvallinen ja kestävä valinta lapselle. Maissit värjätään elintarvikeväreillä eikä niihin lisätä mitään keinotekoisia aineita. Ekologiset PlayMais Askartelumaissit ovat 100 %:sesti biohajoavia. Koko tuotantoketju maissien viljelystä tuotteen viimeistelyyn tapahtuu Saksassa. Tuotannossa on kiinnitetty erityistä huomiota kestävään kehitykseen ja sosiaaliseen vastuuseen. PlayMais Askartelumaissit on palkittu useilla arvostetuilla palkinnoilla mm. niiden monipuolisten pedagogisten ominaisuuksien sekä luonnonmukaisuuden takia.

Sisältö: 500 kpl erivärisiä PlayMais askartelumaisseja, kostutustyyny (huopakangasta), ohjeet ja mallit tukevassa laatikossa
Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille