IQ Six Pro logiikkapeli

IQ Six Pro logiikkapeli

13,90 

SmartGames IQ Six Pro on ainutlaatuinen logiikkapeli! 120 erilaista huippuhauskaa haastetta ja kolme eri pelitapaa!

Kätevä matkapeli
120 tehtävää helposta hyvin vaikeaan
Ikäsuositus yli 8-vuotiaille
Loistava synttärilahja tai kaverilahja

Verkkokauppa: Saatavissa

Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.

Espoo: Tapiola: Saatavissa

Helsinki: Hakaniemi: Vähissä

Helsinki: Herttoniemi: Vähissä

Helsinki: Iso-Roobertinkatu: Vähissä

Helsinki: Munkkiniemi: Vähissä

Helsinki: Suutarila: Saatavissa

Jyväskyla: Loppu

Kouvola: Saatavissa

Lahti: Loppu

Lappeenranta: Loppu

Pori: Loppu

Porvoo: Loppu

Turku: Loppu

Tuotetunnus (SKU): 21197065 Osasto:

MONINKERTAISESTI AIVOT HAASTAVAA HAUSKUUTTA!
SmartGames IQ Six Pro on ainutlaatuinen logiikka- tai pulmapeli, joka haastaa päättelykykysi ja pitää mielesi virkeänä! Kolme eri pelitapaa ja kaksi erilaista pelilautaa. Aseta värikkäät palat pelilaudalle ja muodosta niistä 3D-pyramidi tai haasta itsesi kaksiulotteisissa pulmissa. Pelilaudan toinen puoli muodostaa upean perhoskuvion. Peli sisältää yhteensä 120 tehtävää hyvin helposta erittäin vaikeaan! SmartGames IQ Six Pro -logiikkapelissä riittää haastetta myös aikuisille. Jokaisen logiikan ystävän toivepeli!

LOGIIKKAPELIT KEHITTÄVÄT MONIPUOLISESTI ERILAISIA TAITOJA
SmartGames IQ Six Pro -peli kehittää erinomaisesti avaruudellista hahmotuskykyä, loogista ajattelua, ongelmanratkaisutaitoja sekä suunnitelmallisuutta. Peli kehittää myös keskittymiskykyä. IQ Six Pro on mainio oppimis- ja aivojumppapeli kenelle vain! SmartGames-pelit ovat loistavia synttärilahjoja kaikenikäisille lapsille ja myös aikuisille! Sarjan laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle suosikki!

Kätevän säilytysratkaisun ansiosta SmartGames IQ Six Pro on erinomainen aivopähkinä myös mukaan matkalle.

Ikäsuositus: yli 8-vuotiaille.
120 eritasoista tehtävää ja kolme eri pelitapaa.
Sisältö: kannellinen pelialusta (kaksi erilaista pelilautaa), haastevihko ratkaisuineen, peliohjeet ja 12 värikästä palaa.
Pakkauksen mitat: 10 x 15 x 3 cm
SMARTGAMES IQ -LOGIIKKAPELIT
SmartGames-logiikkapelisarjaan kuuluvat myös näppäränkokoiset IQ-matkapelit. Nämä suositut pelit sisältävät runsaasti hauskaa aivojumppaa pienessä koossa. Jokainen IQ-peli on kätevässä kannellisessa rasiassa, joka sujahtaa vaikka taskuun! Rasia toimii myös pelialustana. Pelit sopivat kaikenikäisille 6-vuotiaasta alkaen. Näistä peleistä myös nuoret ja aikuiset löytävät omat suosikkinsa!

IQ-pelien yksinkertaiset peli-ideat on helppo ottaa haltuun, mutta itse haasteiden ratkaiseminen saattaa aiheuttaa hieman päänvaivaa. Jokainen IQ-logiikkapeli sisältää 120 haastetta ja viisi eri vaikeustasoa. Suosittelemme haasteiden ratkaisemista järjestyksessä helpoista haasteista aloittaen. Näin pelin logiikka aukeaa helpommin ja haasteiden ratkaisemisesta tulee mielekkäämpää.

HAUSKAA JA KEHITTÄVÄÄ AIVOJUMPPAA
SmartGames IQ –matkapelit tarjoavat aivot haastavaa tekemistä kaikenikäisille. Pelit sopivat mukaan autoon, junaan ja lentokoneeseen. Niitä on mukava pelata kotona, rannalla ja mökillä. Pelit kulkevat kätevästi mukana pienessäkin laukussa, joten ne voi ottaa käyttöön myös erilaisissa odottelutilanteissa.

Kuten muutkin SmartGames-logiikkapelit, myös IQ-pelit ovat kehittäviä ja opettavaisia. Ne sopivat erinomaisesti koulujen matematiikan tunneille ja lisätehtäviksi muihin oppiaineisiin. Pelejä pelataan yksin, mutta haasteita voi ratkoa myös yhdessä kaverin kanssa.

Pelit kehittävät monenlaisia kognitiivisia taitoja kuten hahmottamista, loogista ajattelua, ongelmanratkaisua ja suunnittelutaitoa.