Kurahanska pinkki

Kurahanska pinkki

6,90 

Tuotetunnus (SKU): 20726700 ROOT Osastot: ,

VUORITTOMAT KURAHANSKAT LAPSILLE
Lasten mukavat ja kestävät kurahanskat ovat materiaaliltaan pehmeää ja hieman joustavaakin sadekangasta. Vuorittomana lasten kurahanskat sopivat myös ympärivuotiseen käyttöön: voit kerrospukeutumista hyödyntämällä käyttää sadehanskoja myös kylmällä säällä, sillä materiaali ei kovetu kylmässä.

Kurahanskoissa on vedenpitävät, hitsatut saumat, jonka ansiosta sadehanskat vettä erinomaisesti (vesipilari 5000).

Väri: pinkki

Koko 1 (1-2 -vuotiaille)
Koko 3 (3-4 -vuotiaille)
Koko 5 (5-6 -vuotiaille)

– helppo pukea
– pysyy hyvin paikoillaan
– pehmeä materiaali
– vedenpitävät saumat (hitsattu)
– ranteen kiristysnauhassa tuplanepparit
– kuminauhakiristys
– heijastava yksityiskohta
– PVC-vapaa
– vesipilari 5000
– Materiaali: 45% polyesteri, 55% PU

HC®-tuotemerkki on suomalainen. Tuotteet suunnitellaan alusta loppuun Suomessa, testaus ja laatukontrolli on korkeaa tasoa. Sadeasuissa ei käytetä haitallisia PVC-yhdisteitä.

LASTEN KURAHANSKOJEN HOITO-OHJEET
Nämä lasten kurahanskat on erittäin helppohoitoinen. Teknisillä ominaisuuksilla tuotteista on saatu tarkoituksenmukaisesti hyvin suojaavia. Jotta ominaisuudet säilyisivät pitkään, kannattaa tuotteita huoltaessa noudattaa annettuja hoito-ohjeita. Likaantuneen tuotteen ensihuolloksi riittää usein pelkkä pyyhkiminen tai kevyt suihkutus. Näin säästät pesuainetta ja ympäristöä.

HOIDA SADEHANSKAT OIKEIN
Jotta sadetakkisi varmasti säilyisi pitkään hyvänä ja säänkestävänä, seuraa tuotetta pestessäsi ja kuivatessasi tuotteen hoito-ohjeita. Suosittelemme hellävaraista konepesua 30:ssä C-asteessa valkaisuaineettomalla pesuaineella. Huuhteluainetta ei tarvita. Koneellinen kaappi- ja rumpukuivauksen sijasta suositamme kuivatusta huoneen lämmössä.

Huom! Kuivatus kuumalla patterilla tai kuivausrummussa ei sovi tälle tuotteille.

 

 

Kurahanskat

1-2v, 3-4v, 5-6v