Nuorten sadehousut musta

Nuorten sadehousut musta

21,90 

Sadehousut

Tuotetunnus (SKU): 20726862 ROOT Osasto:

NUORTEN SADEHOUSUT
Nämä nuorten kurahousut ovat malliltaan mukavan pelkistetyt ja kevyet käytössä. Voit kerrospukeutumista hyödyntämällä käyttää näitä huoletta myös kylmällä säällä, sillä materiaali ei kovetu kylmässä. Vuorittomana lasten kurahousut sopivat hienosti myös ympärivuotiseen käyttöön. Näissäkin sadehousuissa on vedenpitävät, hitsatut saumat, jonka ansiosta kurahousut pitää vettä erinomaisesti (vesipilari 5000).

KESTÄVÄT SADEHOUSUT ARKEEN
Sadehousuissa on valoa heijastavia yksityiskohtia. Tuotteet kestävät hyvin niin aikaa kuin kulutustakin. Näitä nuorisolle mitoitettuja sadehousuja kehtaa käyttää koulumatkallakin.

HC®
HC®-tuotemerkki on suomalainen. Tuotteet suunnitellaan alusta loppuun Suomessa, testaus ja laatukontrolli on korkeaa tasoa. Sadeasuissa ei käytetä haitallisia PVC-yhdisteitä.

SADEHOUSUJEN HOITO-OHJEET
Nämä nuorten sadehousut ovat erittäin helppohoitoiset ja teknisillä ominaisuuksilla tuotteista on saatu hyvin suojaavia. Jotta ominaisuudet säilyisivät pitkään, kannattaa tuotteita huoltaessa noudattaa annettuja hoito-ohjeita. Likaantuneen tuotteen ensihuolloksi riittää usein pelkkä pyyhkiminen tai kevyt suihkutus. Näin säästät pesuainetta ja ympäristöä.

HOIDA SADEHOUSUJA OIKEIN
Jotta kurahousut varmasti säilyisivät pitkään hyvänä ja säänkestävänä, seuraa tuotetta pestessäsi ja kuivatessasi tuotteen hoito-ohjeita. Hoito-ohje löytyy tuotteen sisäsaumasta. Suosittelemme hellävaraista konepesua 30:ssä C-asteessa valkaisuaineettomalla pesuaineella. Huuhteluainetta ei tarvita. Koneellinen kaappi- ja rumpukuivauksen sijasta suositamme kuivatusta huoneen lämmössä.

Huom! Kuivatus kuumalla patterilla tai kuivausrummussa ei sovi tälle tuotteille.

Koko

120cm, 130cm, 140cm, 150cm, 160cm, 170cm