Janod Iloinen kotipiha nuppipalapeli

Janod Iloinen kotipiha nuppipalapeli

13,90 

Janod Iloinen kotipiha nuppipalapeli on suloinen, puinen palapeli, jossa seikkailee tuttuja lemmikkieläimiä sekä kotipihan asukkeja!

Ensipalapeli taaperolle
Ikäsuositus: 18 kk+

Verkkokauppa: Saatavissa

Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.

Espoo: Tapiola: Loppu

Helsinki: Hakaniemi: Loppu

Helsinki: Herttoniemi: Vähissä

Helsinki: Iso-Roobertinkatu: Loppu

Helsinki: Munkkiniemi: Saatavissa

Helsinki: Suutarila: Saatavissa

Jyväskyla: Loppu

Kouvola: Vähissä

Lahti: Loppu

Lappeenranta: Saatavissa

Pori: Saatavissa

Porvoo: Loppu

Turku: Loppu

Tuotetunnus (SKU): 21197072 Osasto:

Janod Iloinen kotipiha nuppipalapeli on perinteinen, opettavainen lelu lasten leikkeihin. Nuppipalapeli sopii loistavasti pienen lapsen ensimmäiseksi palapeliksi. Muotoon leikatussa palapelissä on kauniit, kirkkaat värit. Sen isot ja selkeät puisella nupilla varustetut palat sopivat hyvin pienen lapsen käteen. Iloinen kotipiha -palapelissä on kuusi palaa. Palapelistä lapsi voi löytää kodin pihapiiristä tuttuja eläimiä: kissan, koiran, pupun, hevosen ja pikkulinnun sekä kaksi kaverusta. Löydätkö oikean paikan kaikille paloille?
Oiva syntymäpäivälahjaidea 2-vuotiaalle.

Ikäsuositus: 18 kk+
Palapelin koko: 27 x 21 x 2,5 cm

PALAPELIT PIENILLE LAPSILLE
Palapelit ovat lasten kestosuosikkeja. Ne kehittävät lapsen hienomotoriikkaa ja visuaalista hahmottamista. Palapelien kokoaminen on mukavaa ajanvietettä kaikenikäisille. Jo hieman yli 1-vuotiaat tekevät mielellään nuppipalapelejä ja muotopalapelejä. Lapsi pitää toistosta ja saattaa koota saman palapelin monta kertaa peräkkäin. Lapsesta on hienoa huomata, että hän osaa ja oppii! Tekemällä taidot kasvavat, ja lapsi nauttii aina vain useamman palan palapeleistä.