Kurahanska musta vuorella

Kurahanska musta vuorella

9,90 

Tuotetunnus (SKU): 20726709 ROOT Osastot: ,

LÄMPIMÄT KURAHANSKAT LAPSILLE
Lasten mukavat ja kestävät kurahanskat ovat materiaaliltaan pehkeää ja hieman joustavaakin sadekangasta. VFLEECE-vuorilliset lasten kurahanskat sopivat myös ympärivuotiseen käyttöön eikä pintamateriaali kovetu kylmässä.

Näissäkin kurahanskoissa on vedenpitävät, hitsatut saumat, jonka ansiosta sadehanskat vettä erinomaisesti (vesipilari 5000).

Väri: musta

Koko 1 (1-2 -vuotiaille)
Koko 3 (3-4 -vuotiaille)
Koko 5 (5-6 -vuotiaille)

HC®-tuotemerkki on suomalainen. Tuotteet suunnitellaan alusta loppuun Suomessa, testaus ja laatukontrolli on korkeaa tasoa. Sadeasuissa ei käytetä haitallisia PVC-yhdisteitä.

LASTEN KURAHANSKOJEN HOITO-OHJEET
Nämä lasten FLEECE kurahanskat on erittäin helppohoitoinen. Teknisillä ominaisuuksilla tuotteista on saatu tarkoituksenmukaisesti hyvin suojaavia. Jotta ominaisuudet säilyisivät pitkään, kannattaa tuotteita huoltaessa noudattaa annettuja hoito-ohjeita. Likaantuneen tuotteen ensihuolloksi riittää usein pelkkä pyyhkiminen tai kevyt suihkutus. Näin säästät pesuainetta ja ympäristöä.

HOIDA SADEHANSKAT OIKEIN
Jotta sadehanskat varmasti säilyisi pitkään hyvänä ja säänkestävänä, seuraa tuotetta pestessäsi ja kuivatessasi tuotteen hoito-ohjeita. Käännä tuotteet nurinperin pesuun. Suosittelemme hellävaraista konepesua 30:ssä C-asteessa valkaisuaineettomalla pesuaineella. Huuhteluainetta ei tarvita. Koneellinen kaappi- ja rumpukuivauksen sijasta suositamme kuivatusta huoneen lämmössä.

Huom! Kuivatus kuumalla patterilla tai kuivausrummussa ei sovi tälle tuotteille.

Tuotenumerot: 20726709-11

Normaalihinta: 7,90

Koko

1-2v, 3-4v, 5-6v