PlayMais miniaskartelumaissit lemmikit

PlayMais miniaskartelumaissit lemmikit

Alkuperäinen hinta oli: 13,90 €.Nykyinen hinta on: 9,90 €.

Verkkokauppa: Loppu

Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.

Espoo: Tapiola: Saatavissa

Helsinki: Hakaniemi: Loppu

Helsinki: Herttoniemi: Saatavissa

Helsinki: Iso-Roobertinkatu: Loppu

Helsinki: Munkkiniemi: Loppu

Helsinki: Suutarila: Loppu

Jyväskyla: Loppu

Kouvola: Saatavissa

Lahti: Loppu

Lappeenranta: Loppu

Pori: Loppu

Porvoo: Loppu

Turku: Loppu

Tuotetunnus (SKU): 21197018 Osasto:

PlayMais Miniaskartelumaissit, lemmikkieläimet (Mosaic) on ihastuttava askartelusetti lapsille.

Suloiset lemmikkieläimet koristavat tätä PlayMais-askartelusettiä! PlayMais Miniaskartelumaissit, lemmikkieläimet (Mosaic) on hauska askartelusetti lapsille luoviin askarteluhetkiin. Tämän miniaskartelumaissisetin materiaaleista voi luoda ihastuttavia eläinaiheisia taideteoksia! Miniaskartelumaissit soveltuvat hyvin mosaiikkitöiden tekemiseen. Pakkaus sisältää askartelukortteja, joiden avulla puuhahetki sujuu itsenäisesti tai yhdessä vanhemman kanssa. Kostuta ja kiinnitä maisseja askartelukortteihin. Askartelumaissit soveltuvat monenlaiseen askarteluun. Kostuttamalla maissit kiinnittyvät myös toisiinsa ja maisseista voi luoda toinen toistaan upeampia hahmoja ja kokonaisia maailmoita! Maisseja on helppo leikata veitsellä ja muotoilla käsin puristamalla. Näin maisseista voi tehdä hyvinkin yksityiskohtaisia luomuksia. PlayMais-askartelu on helppoa ja hauskaa! Vain mielikuvitus on rajana.

Turvallista, luovaa ja luonnollista leikkiä lapsellesi!
Luonnonmukaiset PlayMais Askartelumaissit ovat turvallinen ja kestävä valinta lapselle. Maissit värjätään elintarvikeväreillä eikä niihin lisätä mitään keinotekoisia aineita. Ekologiset PlayMais Askartelumaissit ovat 100 %:sesti biohajoavia. Koko tuotantoketju maissien viljelystä tuotteen viimeistelyyn tapahtuu Saksassa. Tuotannossa on kiinnitetty erityistä huomiota kestävään kehitykseen ja sosiaaliseen vastuuseen. PlayMais Askartelumaissit on palkittu useilla arvostetuilla palkinnoilla mm. niiden monipuolisten pedagogisten ominaisuuksien sekä luonnonmukaisuuden takia.

Sisältö: noin 2300 kpl erivärisiä PlayMais askartelumaisseja, kostutustyyny (huopakangasta), 6 askartelukorttia ja ohjeet
Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille