Lasten heijastava rukkanen

Lasten heijastava rukkanen

12,90 

Tuotetunnus (SKU): 20726866 ROOT Osasto:

LÄMPIMÄT HEIJASTAVAT TOPPARUKKASET LAPSILLE
Lasten mukavat ja kestävät topparukkaset ovat materiaaliltaan erittäin hyvin kulutusta kestävää kangasta. Vedenpitävä kämmenosa suojaa kosteudelta ja antaa hyvän pidon. Heijastavan materiaalin ansiosta nämä lasten topparukkaset näkyvät kauas myös pimeällä. Pehmeä fleece-vuori.

HC®
HC®-tuotemerkki on suomalainen. Tuotteet suunnitellaan alusta loppuun Suomessa, testaus ja laatukontrolli on korkeaa tasoa. Sadeasuissa ei käytetä haitallisia PFC-yhdisteitä.

LASTEN TOPPARUKKASTEN HOITO-OHJEET
Nämä lasten heijastavat topparukkaset ovat erittäin helppohoitoiset. Teknisillä ominaisuuksilla tuotteista on saatu tarkoituksenmukaisesti hyvin suojaavia. Jotta ominaisuudet säilyisivät pitkään, kannattaa tuotteita huoltaessa noudattaa annettuja hoito-ohjeita. Likaantuneen tuotteen ensihuolloksi riittää usein pelkkä pyyhkiminen tai kevyt suihkutus. Näin säästät pesuainetta ja ympäristöä.

HOIDA TOPPAHANSKOJA OIKEIN
Jotta toppahanskat varmasti säilyisi pitkään hyvänä ja säänkestävänä, seuraa tuotetta pestessäsi ja kuivatessasi tuotteen hoito-ohjeita. Suosittelemme hellävaraista konepesua 40:ssä C-asteessa valkaisuaineettomalla pesuaineella. Huuhteluainetta ei tarvita. Koneellinen kaappi- ja rumpukuivauksen sijasta suositamme kuivatusta huoneen lämmössä.

HUOM! Kangas on voimakkaasti heijastavaa mutta ei korvaa virallisia CE-merkittyjä heijastimia.

Koko

1-2v, 2-3v, 3-4v, 4-5v, 5-6v