Kori Zanzi Eco Wood, coffee

Kori Zanzi Eco Wood, coffee

16,90 

Kori Zanzi Eco Wood tyylikäs kori, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin. Kori on valmistettu kevyestä, mutta kestävästä materiaalista, joka on säänkestävä ja helppo puhdistaa.
Koko: 37,4×40,2cm

Verkkokauppa: Saatavissa

Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.

Espoo: Tapiola: Vähissä

Helsinki: Hakaniemi: Vähissä

Helsinki: Herttoniemi: Vähissä

Helsinki: Iso-Roobertinkatu: Vähissä

Helsinki: Munkkiniemi: Vähissä

Helsinki: Suutarila: Saatavissa

Jyväskyla: Vähissä

Kouvola: Vähissä

Lahti: Vähissä

Lappeenranta: Vähissä

Pori: Vähissä

Porvoo: Vähissä

Turku: Vähissä

Tuotetunnus (SKU): 21663233 Osastot: ,

Kori Zanzi Eco Wood tyylikäs korkealaatuinen sisustuskori, joka on suunniteltu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tämä korimalli on valmistettu materiaalista, joka sisältää 33 % puuta, mikä tekee siitä erityisen ympäristöystävällisen valinnan. Kori on valmistettu kevyestä, mutta kestävästä materiaalista, joka on säänkestävä ja helppo puhdistaa. Tämä korin ainutlaatuinen valmistusmateriaali yhdistää luonnon kauneuden ja modernin kestävän designin ja antaa korille lämpimän ja luonnollisen ulkonäön, joka sulautuu saumattomasti osaksi erilaisia sisustustyylejä ja ympäristöjä.

Monikäyttöinen ja kestävä
Tämä monikäyttöinen sisustuskori sopii täydellisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin sekä sisätiloissa että ulkona. Se on ihanteellinen säilytysratkaisu lehtiä, leluja, neuleita tai muita kodin tarvikkeita varten. Lisäksi sen kestävä rakenne ja säänkestävä materiaali tekevät siitä erinomaisen valinnan myös ulkokäyttöön esimerkiksi terassilla tai parvekkeella.